Kattenoppas

De kattenoppas van Happy Tails at Home bevindt zich bij de kat thuis, zodat je huistijger in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven. Dat is belangrijk want een kat blijft het liefst in haar eigen territorium.

Als je even niet voor je kat kan zorgen zijn er verschillende manieren om de opvang door te geven. Je kan een familielid of kennis inschakelen, en zelfs een geschikt dierenpension of hotel proberen uitzoeken. Maar er is dus ook onze kattenoppas aan huis service die uitgevoerd wordt door een dierenartsassistente en gedragsadviseur.

Kan ik je helpen met gedragsadvies voor je kat? Kijk dan zeker verder en maak ook kennis
met de combinatie kattenoppas en kattengedragsadvies.

 

 

Kattenoppas aan huis

De zorg tijdens de oppas door een dierenartsassistente met kennis van kattengedrag? Zo kan je zeker met een gerust hart er even tussenuit!
Happy Tails at Home en kat

Combinatie kattenoppas & gedragsadvies

Je wil je kat(ten) gelukkiger maken en houden terwijl je er even niet bent? Het intake gesprek van de oppasopdracht zal dan aangepast worden naar een combinatieconsult waarbij we overleggen wat er zal gebeuren tijdens en na jullie afwezigheid. Ook voor jullie moet je afwezigheid én thuiskomen stressloos zijn dus zorg ik voor een eenvoudig stappenplan dat jullie mee kunnen volgen en nadien kunnen verderzetten. Zo help ik jullie alvast op weg naar "Happy Tails at Home".

Wat vinden jullie?

“Het leek net alsof Shiva een soort van assertiviteitstraining gevolgd had toen we weer thuis waren. Ze laat zich minder doen door onze andere zelfzekere kater heb ik de indruk.

We hebben er ook een gewoonte van gemaakt nom nu iedere avond met haar wat te spelen met de hengel als de andere twee buiten zijn, en ze geniet ervan!

Dus top oppas gehad!!!!”

 

Kattenoppas

Wens je een kattenoppas met de ervaring van een dierenartsassistente én kennis van kattengedrag dan ben je hier aan het juiste adres.

Mijn oppasopdracht kan per 30 min gevraagd worden. Ik zorg dan voor de dagelijkse verzorging van je kat(ten), zijnde:

– Eten en drinken verversen
– Kattenbak schoonmaken
– Persoonlijke aandacht voor je kat(ten)
– Gebruik stress reductie
– Gespecialiseerd speelgoed
– Gebruik voerpuzzels
– Indien nodig toedienen van medicatie

STANDAARD OPPASOPDRACHT: 18 euro (30min)
(inclusief reisvergoeding in Londerzeel)

 

 

 

Welke werkwijze hoort hierbij?

Een eerste contact vindt plaats via het contact- of reserveringsformulier op de website, rechtstreeks via e-mail of via een telefoongesprek. Hier maken we al een eerste keer kennis en luister ik graag naar jullie wensen en het verhaal van jouw kat(ten).

Daarna leg ik mijn werkwijze uit en kijken we of onze samenwerking kan plaatsvinden. Staan onze neuzen in dezelfde richting? Dan zijn we weer een stapje dichter bij een wereld vol gelukkige(re) katten!

Wanneer ik al jouw gegevens bezit (naam, adres, telefoonnummer, data) maak ik een vrijblijvende offerte op. Komen we een oppasopdracht overeen dan stuur ik je de link naar een uitgebreide vragenlijst die we nodig hebben bij het intakegesprek en de betaalgegevens om al een eerste deel (50%) over te maken. Het saldo wordt na de oppasopdracht verrekend.

De intake is een eenmalig gesprek en kan nu worden ingepland. Na dit gesprek hebben we alle nodige gegevens van je kat(ten) en kan je bij een volgende reservatie direct de gewenste periode aanvragen (=standaard oppasopdracht).

Tijdens het intakegesprek overlopen we de vragenlijst en wordt het sleutelcontract ondertekend (in een dubbel exemplaar). Zo ontvang ik alle noodzakelijke informatie die nodig is om een aangename periode te starten voor jou en jouw kat(ten).

Ter info:

– alle prijzen, op deze pagina, zijn inclusief kilometervergoeding tot de eerste 5km.
– verlenging van een bezoek op aanvraag of naargelang de benodigde tijd om de opdracht uit te voeren € 20/30 min

Eventuele toeslagen

 • Verplaatsingskosten: Eerste 5km inclusief, per volgend gestarte 5km: 7 euro
 • Weekend-, vakantie- of feestdag: €5/bezoek
 • Toeslag per extra kat: €3/kat/bezoek
 • Toeslag groep kleine dieren: €1/bezoek/groep
  Onder een groep wordt verstaan: kleine dieren van dezelfde soort (bv hamster), met een max. van 5 per groep.

Extra diensten

 • Dagelijks verslag
  Ik bezorg je graag een dagelijks verslagje met foto’s via whatsapp.
 • Verzorging van de vacht
  Heeft je huisdier een bepaalde vacht-verzorging of een borstelbeurt nodig? Laat het me dan zeker weten.
 • Sleutel op de deur
  Naast de zorg voor je huisdier(en) kan ik ook helpen bij het onderhouden van je huis. Ik kan dagelijks de brievenbus leegmaken, het vuilnis buiten zetten, stofzuigen, planten verzorgen…
 • Medicatie
  Als je huisdier medische zorgen nodig heeft, kan ik de behandeling met zalf, tabletten, siroop en injecties verderzetten.

Al deze diensten zitten in de prijs inbegrepen wanneer ik deze binnen mijn oppasbeurt kan uitvoeren. Een verlenging van het bezoek of de kostprijs voor de benodigde tijd om de opdracht en de extra diensten uit te voeren is  € 15 per gestart 30 min.