Waarom Happy Tails at Home?


Ik ben al heel mijn leven, sinds 1984, met zorg in contact gekomen. Als kind had ik thuis al veel dieren rond mij: konijnen, vogels, hamsters, ganzen, kippen, kat, hond, fret, enz… Maar laat ons eerlijk zijn: de zorg werd toen, zoals nu ook nog in vele huishoudens, voornamelijk uitgevoerd door de mama en de papa 😁 Ik zag mezelf ook als waardige opvolger van mijn moeder, die steeds als verpleegkundige heeft gewerkt.

Inne DrieskensOndertussen ben ik zelf die trotse moeder van twee lieve maar actieve jongens en 2 lieve kattenkindjes. Des te meer bewondering voor mijn ouders (met 3 kinderen) om al die dieren in mijn leven te hebben gebracht! Het heeft mijn interesse naar dieren en hun verzorging alleen maar sterker 2 poezenkinderengemaakt. Hun voorbeeld heeft me mede gebracht tot waar ik nu sta.

Zo vond ik de weg naar de dierenzorg. Als dierenartsassistente is de voldoening die ik uit deze zorgsector haal alleen maar groter geworden. De stap naar Happy Tails at Home is een doordachte keuze geweest. De oppas aan huis is een opkomende/populaire trend voor velen, maar ik wil me onderscheiden, ik wil dit écht doen en een meerwaarde zijn voor zowel de baasjes als hun oogappels! Het liefst zou ik er niets voor vragen maar… dat is dan iets voor na die win for life 😊

Als je je afvraagt “waarom aan huis?” dan is het antwoord heel eenvoudig: Ik ben ervan overtuigd (uit eigen ervaring maar ook wetenschappelijk ondersteund) dat huisdieren, zeker de stressvolle, beter af  zijn in hun eigen vertrouwde omgeving met hun dagelijkse routine.

Dus minder stress én behoud van de vaste routine als er oppas aan huis wordt voorzien!

Je hebt het misschien al ontdekt maar ik hou me ook heel graag bezig met katten. Sinds april 2019 ben ik me beginnen verdiepen in de kattenwereld. Ik begreep, zoals velen, het kattengedrag eigenlijk niet zo goed en per toeval kwam ik een opleiding tegen die me zowel kon helpen als dierenartsassistente als in mijn oppasopdrachten. Na deze intensieve opleiding startte ik met gedragsconsulten aan huis met als missie katten gelukkiger te maken. Zo help ik graag gedragsproblemen van de baan en versterken we de band tussen mens en dier. Opnieuw zette ik toen een geweldige stap in mijn leven, wat een (katten)wereld ging er open. En zo school ik me tot op heden nog regelmatig bij om al onze huisdieren te kunnen helpen. Kan jij mijn hulp gebruiken? Neem dan zeker contact met me op, ik help je graag verder.

Inne

Denk ook aan de bijkomende voordelen voor je huis en huisdier(en):

  • Ik ben een oppas actief in de dierenzorg
  • Ik kom langs op het moment van de dag dat jij verkiest
  • Je huisdier kan vrij rondlopen in huis, en moet niet in een bench of ren
  • Je huisdieren krijgen alle aandacht
  • Er is geen blootstelling aan andere dieren en ziektes
  • Je woning lijkt niet verlaten, wat inbrekers dan weer afschrikt
  • Ik zorg niet alleen voor je huisdieren, maar ook voor je woning
  • Extra beweging voor je honden bij de hondenwandelingen
  • Dierenoppas die wettelijk in orde is! Geen cowboy zonder verzekering, zonder zorg bij ziekte, zonder wettelijk statuut, …